Σύσταση «Παρατηρητήριου Θεμάτων Υγείας» από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Η ενημερωτική επιστολή του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού

Σας στέλνουμε το Ψήφισμα 1946 (2013) του Συμβουλίου της Ευρώπης για «Ισότιμη πρόσβαση στο σύστημα υγείας», αφενός για την ενημέρωσή σας  και αφετέρου για ανάληψη πρωτοβουλιών από τη πλευρά σας προκειμένου να υλοποιηθούν αυτά που προτείνει. Διαβάστε περισσότερα για το ψήφισμα εδώ http://mki-ellinikou.blogspot.gr/2013/07/blog-post.html

Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού προχώρησε στην σύσταση «Παρατηρητηρίου Θεμάτων Υγείας» για την αποτύπωση όλων των κρίσιμων θεμάτων υγείας στη χώρα μας. Εθελοντές  μας σε συνεργασία με πολίτες θα καταγράφουν συστηματικά  κάθε  σχετική είδηση, αλλά και μεμονωμένα περιστατικά –καταγγελίες και  θα ενημερώνουν το παρατηρητήριο ώστε να υπάρχει πλήρης αποτύπωση της κατάστασης.  Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι  η αναστροφή των πολιτικών εξαθλίωσης των πολιτών, αλλά και η δυνατότητα αξιοποίησης των στοιχείων αυτών στο μέλλον  με προσφυγή σε φορείς εντός και εκτός Ελλάδος από τους πολίτες- θύματα των μνημονιακών πολιτικών.

Ως εθελοντές του ΜΚΙΕ δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την συμβολή μας στην υποστήριξη των αδύναμων ομάδων, καθώς και στην υλοποίηση των προτάσεων του Ψηφίσματος του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s