ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

Προχθές, Τετάρτη 17/04/2013, δηλαδή την ημέρα που το ιατρείο μας έκλεισε δυο μήνες λειτουργίας, πολυπληθής αντιπροσωπεία μας από την υποστηρικτική ομάδα, τους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς μας, πήρε μέρος στη πρώτη διερευνητική Παναττική συνάντηση κοινωνικών ιατρείων, φαρμακείων και αλληλέγγυων δομών.

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ 18-7-2013

Η συνάντηση έγινε μετά από πρωτοβουλία και κάλεσμα της «Αλληλεγγύης για Όλους», στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, δίπλα από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, το οποίο προσφέρθηκε να την φιλοξενήσει.

Η ανταπόκριση των αλληλέγγυων δομών ήταν τέτοια που μόνο αισιοδοξία μπορεί να προκαλέσει.

Συζητήθηκαν πάρα πολλά θέματα και προβληματισμοί, ήταν μια συνάντηση όμως γνωριμίας, αλλά με μεγάλο ενθουσιασμό όλοι διαπιστώσαμε ότι βρισκόμαστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Ομόφωνα, όλες οι παρούσες δομές αποφάσισαν να προχωρήσουμε σε νέα συνάντηση, στις 11/09/2013 πάλι στο Ελληνικό, ώστε να οριστεί συντονιστικό όργανο – με την συμμετοχή όλων των δομών – το οποίο θα βοηθήσει στον συντονισμό του έργου όλων μας.

Η ενότητα και ο συντονισμός μας κάνουν σίγουρα πιο πιο δυνατούς, η αποτελεσματικότητα της δράσης μας θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Εκ μέρους των μελών του ιατρείου μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναγωνιστές όλων των αλληλέγγυων δομών, με τις οποίες ήδη βαδίζουμε στον κοινό αγώνα και ιδιαίτερα το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού που μοιράζεται μαζί μας τις πλούσιες εμπειρίες του.

Η υποστηρικτική ομάδα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s